Dust - Demo

Kiadó: -
Együttes: Dust
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Hajas
Értékelés: Nincs pontozva

Ezt a 18 számos CD-t legutóbbi, Orczy Kertes bulijuk után nyomta kezembe Gulyás Peti, a csapat gitárosa. Persze, kicsit hangzatos azt mondani, hogy ennyi dal van egy demón; valójában csak 4 új szerzemény található rajta, a többi már szerepelt a tavalyi anyagon. A fentiek miatt, inkább csak az új dalokat vesézném ki - mégha a korábbi számok áthangszerelt formában is szerepelnek itt.

Mind a négy friss nóta hibátlan -ami nem meglepő a múltkori CD ismeretében-, megmaradva a feelinges, bluesos, húzós rock muzsika mellett. A legjobban sikerült tétel a Rock 'N' Roll, melyet egyszerűen bűn lenne lehagyni az év végén megjelenő, első Dust nagylemezről.

Egyetlen apró problémám van csak az anyaggal: némileg halkra lettek véve a gitárok. Az ilyen bárdistákat, mint Pernye, vagy Peti nem kéne rejtegetni: játékuk kő egyszerű, de észbontóan zseniális és hangulatos - nem, mintha Zsuzsa hangjával, vagy a ritmusszekcióval bármi gond lenne.

Ha erre a kis hiányosságra figyelni fognak a debütáló albumnál, akkor egy ritka erős anyag fog készülni. Lemezérett társaság.

Kontakt:
www.dust.hu
gulyasp@freemail.hu
06-70-252-03-98