Stampin' Ground - A New Darkness Upon Us

Kiadó: Century Media
Együttes: Stampin' Ground
Megjelenés éve: 2003
Ajánlja: Körmi
Pontszám: 8/10
Értékelés: Erős anyag!

Na, ez az a zenekar, amitől még nem volt szerencsém hallani egy lemezt sem, pedig '96 és 2000 között rendszeresen jelentkeztek kiadványokkal.

Egy kisebb szünet után itt az új anyag - a maga 46 percével -, ami úgy indul, mint valami Slayer nóta. A hatások később is letagadhatatlanok, de nem zavaróak.

A hangzás vaskosan marcangolja a hallójáratainkat (Andy Sneap). A riffek megállás nélkül ömlenek ránk, néha lassan, néha gyorsan és néha még gyorsabban... A Slayer mellett eszembe jutott még pár név, de tényleg csak azoknak, akik nem ismerik még a bandát: Dark Angel, Evil Dead és érzek némi Cro - Mags, Alpha - Omega ízt is.

Aprítanak a fiúk végig, könyörtelenül, a szövegeket - amiket nem éppen a legvidámabb támékról írodtak - dühösen köpködi ránk Adam Frakes énekes, aki nagyon mérges lehet a világra...

Jók a zenészek, nincsenek a számok túljátszva, aki pedig kibírja bólogatás nélkül, az cementnyakú! Akinek idén bejött a Dew - Scented lemez, csak kicsit gyorsak voltak rajta a tempók, és szereti egy kicsit a Merauder - féle metalcoret, hallgasson bele a Stampin' Ground lemezébe! Kár, hogy a borító kicsit ovis...