Monastery - Promo 2004 (demó)

Kiadó: -
Együttes: Monastery
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Hajas
Értékelés: Nincs pontozva

4 számos kiadványt postázott nekünk nemrég a Monastery. A kereskedelmi forgalomba nem kerülő cucc a Fuck This World című, előző anyaguk vonalát folytatja - több szempontból is.

Ugyanúgy vannak ugyanis szélvész tempójú death metalos kalapálások (Dead Away World és Destruction Slave), mint szaggatottabb, de nem kevésbé durva betonozások (Clone 6.66). Hozzám talán az utóbbi vonal áll közelebb, de minden szám ott van - talán most még erősebbek is a dalok, mint legutóbb.

Újabb hasonlóság az FTW-vel, hogy viszonylag sok váltás van a zenében - nagyon ügyesen váltogatják a srácok a gyorsabb aprításokat a súlyosabb őrlésekkel, akár egy nótán belül is (Smell Of Blood). További pozitívum -legalábbis számomra-, hogy Frytz nem az a kimondottt death metalosan hörgő énekes - mégha végig durván bömböl is.

A hangzás viszont ezúttal is katasztrófális - nemcsak bénán szól az anyag, de még halkra is lettek véve a gitárok. Azért is sajnálom ezt, mert ezek a számok tényleg megérdemeltek volna egy izmosabb soundot. Remélem, nem ez lesz a lemezes verzió!

Kontakt: baltazar@smh.hu