Choose Your Path - The Stigma of Disappointment (demo)

Kiadó: -
Együttes: Choose Your Path
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Hajas
Értékelés: Nincs pontozva

Körülbelül háromnegyed éve írtam a debreceni hardcore négyes akkori, második demójáról, nemrég pedig elkészült az új anyag is. Amikor visszanéztem azt a cikket, lecsekkoltam, hogy semmi se változott a zenekar háza táján.

A CD továbbra is bénán szól, amit azért sajnálok, mert a zenei oldal ismét ígéretesnek tűnik. A típikus HC gondolkodású banda (globalizáció-ellenesség, pénzhajhászás elítélése, spirituális beállítottság, stb.) négy nótája továbra is nyers, energikus muzsikát rejt. Az én füleimnek talán túlzottan hardcore a zene -szívesebben hallanék több metalos riffet, mint ami például a Report vs. Portrait elején található-, de aki csípi a pöcsölés-mentes, durva hardcore reszeléseket, annak érdemes megismerkednie a CYP-el. Most is roppant szimpatikusak azok az érdekesebb, hangulatosabb megoldások, amelyek időnként felváltják az aprításokat (például Distant Miles vége).

Bizalomgerjesztő ez az anyag, bár nem tűnik jobbnak elődjénél. Legközelebb több metalt, jobb hangzást és még több pszichés részt szeretnék hallani ettől az ígéretes csapattól.

Kontakt: chooseyourpath.cjb.net
chooseyourpath@freemail.hu