Act Of Gods - Stench Of Centuries

Kiadó: Osmose
Együttes: Act Of Gods
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Samarithan
Pontszám: 4/10
Értékelés: Perverzióval már élvezhető

A francia Act Of Gods halálbrigád második albumáról próbálok valami jót írni, de sajnos nem tudok. Akárhogy is hallgatom a zenekar munkáját semmi olyan pozitív élmény nincs, ami lelkesedésre, bírna.

Kapásból az jutott eszembe a borító láttán - ami hihetetlen ronda - hogy egy belezős, trancsírozós banda próbál meggyőzni arról, hogy milyen marha eredeti az, amit csinálnak. Nem sikerül nekik hatással lenni rám. Hihetetlenül elcsépelt, amit produkálnak. Több százszor lerágott csont. Semmi olyat nem mutatnak, amit már valahol ne hallottunk volna. A gyorsaság, a bugybérokoló hörgés, és a végtelenül egyszerűnek tűnő gitártémák ma már nem újdonságok senkinek. Teljesen ötlettelen az egész.
Ha belezős zenéhez adódik kedvem, akkor inkább a Cannibal Corpse.

Ezek a gyerekek valami olyasmit szerettek volna csinálni a véleményem szerint, mint a fent említett kultikus banda, de ezt igen gyenge utánzatként próbálják előadni. Dicsérendő az igyekezet az odaadás és a belefektetett munka de jobb lett volna, ha még várnak vele egy kicsit. Módjuk annyit, míg a C.C.-t mindenki elfelejti.


1. Flagellation
2. Obscene Messiah
3. Misanthropic Chainsaw Dismemberment
4. Zombie Gutsfuck
5. Cathedral Of Flesh (MP3
6. Devil'S Whore
7. Resistance
8. Dead End
9. Beyond The Myth
10. Scent Of A Burning Angel
11. Atheist Synthesis