To Separate The Flesh From The Bones - For Those About To Rot (EP)

Kiadó: Spinefarm
Terjesztő: HMP
Együttes: To Separate The Flesh From The Bones
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Perkele
Értékelés: Nincs pontozva

Ez az ideális hosszúságú grind EP. 10 szám, nem egész 10 perc. Na jó, azért ez kicsit rövid, véget ér mielőtt az ember igazán belelendülne a hallgatásába. Szóval a To Separate The Flesh From The Bones egy unatkozó finn zenészekből összeállt grind banda. Frapppáns nevek mögött bújnak meg az egyébként közkedveltebb stílusban mozgó zenészek. Herr Arschstein az Amorphis-os Pasi Koskinen-t takarja, a Rot Wailer nevet a szintén Amorphis-os Niclas Etelävuori öltötte magára, míg a Pus Sypope a H.I.M.-es Kaasu pszeudoja. .

Teljes intenzitással és energiával támad az 'album' 10 dala, amolyan Napalm Death, Brutal Truth, és Extreme Noise Terror stílusban. De nem csak agyatlan zúzásból állnak, a rövidke dalokba sikerült becsempészniük egy-két emlékezetesebb dallamot is. A túlnyomó többség ugyan brutális, falhoz szegező őrlés, súlyosan, kíméletlenül. Pimaszul punkos ritmus ötleteket is becsempésztek egy-két dalba, de ez is jó arra, hogy valami fogódzkodót találjon bennük az ember. A dobos már az elején ráállt a kétlábgépre, 10 percig szigorúan is tartja a tempót. Ami jó ennek a lemezkének a hangzásában, az az, hogy a basszust is kiemelték és hogy időnként Amorphisos dallamok is hallhatók rajta.

Grindcore rajongóknak gyűjteményük érdekes darabja lehet ez a kiadvány, hiszen ezektől a zenészektől igazán nem vártunk volna ilyen zenét, de egyébként csak egy a brutális zenék tömegéből.


1. Infected Rectum
2. Breast-fed by Blood
3. Rotten Vagina
4. Filthy Cunt
5. Genital Massacre
6. Chainsaw Fuck
7. Die Like a Wimp
8. Flesh That Lies Beneath
9. Fistfucked ´til Death
10. Spermjerker