Reverend Bizarre - Slice Of Doom

Kiadó: psycheDOOMelic
Együttes: Reverend Bizarre
Megjelenés éve: 2004
Ajánlja: Hajas
Értékelés: Nincs pontozva

Távolról se nevezhetjük könnyű hallgatnivalónak ezt a néhány hónapja megjelent albumot. A finn doom trió ezen anyaga korábbi demókat, kiadatlan felvételeket és egy St. Vitus feldolgozást (Dark World) tartalmaz.

A lemez tehát egyfajta kultikus kincs - talán túlzottan is. Nagyon tisztelem Albert mágusék kitartó hozzáállását, de önszántamból még egy sorlemezt se nagyon tudnék végighallgatni tőlük, nemhogy egy ritkaságokkal teli, egy és negyed órás anyagot.

A Harbinger Of Metalhoz hasonlóan, itt is vitathatatlanul megtalálható a nyomasztóan sötét, már-már akasztófa-hangulat, de úgy érzem, egy jó doom banda fogós, kerek dalokat is kéne, hogy tudjon írni, mert enélkül nekem kissé öncélú a dolog. Ehhez még hozzájön, hogy a fent említett lemez egy kiforrottabb, érettebb zenekar műve, míg ez a korong régebbi, kezdetlegesebb nótákat tartalmaz.

Aki rajongója a csapatnak, az nyugodtan próbálkozzon a Slice Of Doommal, -hisz a dalok többsége nem szerepel sorlemezen-, de a fanatikusokat leszámítva nem sok mindenkihez szól ez az anyag.A lemez Hegedűs Márknál rendelhető meg: www.psycheDOOMelic.com
info@psycheDOOMelic.com